Geel boeksken 2018

Geel boeksken 2018 - WAT ALS?
2018

Geel Boeksken 2018: WAT ALS?

Nu, zoals voorspeld in het Geel Boeksken 2017, het eerste Oilsjters metrostation op Mijlebeek werd geopend, is het duidelijk dat wij hier gene (of is het geniale?) zever verkopen.

Dus zijn wij ons opnieuw gaan verdiepen in allerhande studies en wetenschappelijke traktaten om een spraakmakend thema uit te werken en onze ludieke annonces op zen Oilsjters neer te pennen. Deze annonces zijn nu eenmaal uniek. Alle adverteerders, die wij hartelijk danken voor hun steun, vertrouwen ons telkens weer om met een spitsvondige tekst hun annonce in te vullen. Zo is ook de “reclam” voor hen én voor u, beste lezer, een bron van puur amusement.

Bij de voorbereidingen van dit boeksken zijn wij de grote levensvragen niet uit de weg gegaan. Ons eerste gedacht was, naar de gelijknamige televisieproductie, de cruciale vraag te stellen: “Mag ik u kussen?”. Maar de kans op een antwoord in de zin van “ge kunt ze kussen” lag voor de hand.

Hoewel, binnen ons Broederschap lopen toch een aantal vroegrijpe zestigers én zeventigers rond met een aureool van onverbiddelijke zoeners! De vraag “Graaien om te maaien?” werd evenmin weerhouden. Wij steken het niet onder stoelen of banken graag aan sociaal amusement te doen, maar dan niet op de kap van een ander! En al zeker niet in Bangkok! Bovendien trekken Draeckenbroeders nooit zitpenningen en zijn onbestaande vergaderingen (die dus nooit doorgaan) bij ons onbestaande.

Tot slot kwam de vraag “WAT ALS… Aalst de charmantste stad van het westelijk halfrond is?”. En voorwaar, aan de hand van een behoorlijk aantal “wat-als-vragen”, tonen wij aan dat Aalst wel degelijk het cachet “fenomenaalst” verdient.


VOORSTELLING


PERS